3. Kickboxing

Kickboxing er en kampsport som oppsto på begynnelsen av 1970-tallet i USA. Kickboxing består av en kombinasjon av slag fra boksing og spark fra karate.
Vi tilbyr kickboxing fra 8 år.
Kickboxing har sin opprinnelse i USA i 1972. Sporten ble lansert i Europa og først i Tyskland i 1974 under navnet «kontaktkarate». Den gang utøvde man kun det som kalles fullkontakt kickboxing. Senere ble det innført nye disipliner, og man valgte å endre navnet til kickboxing.
Kickboxing er en kombinasjon av boksing (armteknikk) og karate (beinteknikk) og er en treningsform som har blitt svært populær den siste tiden. Kickboxing hos oss deles inn i Lettkontakt og Semikontakt Kickboxing samt Musical Forms / Freestyle Kickboxing, som er en oppvisningsgren i Norges Kickboxing Forbund (NKBF).

Solid erfaring
Våre instruktører har solid kampsporterfaring, og du vil være sikker på å få god kvalitet i inntreningen av slag og spark. Treningen forbedrer din kondisjon, styrke, bevegelighet, koordinasjon og timing. I tillegg vil du oppleve økt selvtillit og selvbilde som resultat av økt fysisk form.

Vi er tilsluttet Norges Kickboxing Forbund (NKBF) og følger deres graderings- og konkurransesystem. NKBF er igjen tilsluttet den internasjonale organisasjonen World Association of Kickboxing Organizations (WAKO).