Vestengveien 40
1725 Sarpsborg

Spørsmål og svar

Covid-19 restriksjoner
Når myndighetene i mars innførte omfattende restriksjoner i forbindelse Covid-19 rammet dette det norske samfunnet hardt, både privatpersoner og foreninger og lag. Denne omfattende krisen har vart mye lenger enn noen av oss kunne forutse, og ser også ut til å pågå en stund til. Vi vil takke medlemmene for støtten dere har vist både ved å sende oss hyggelige ord, innsendelse av bilder og video ifm treningsutfordring og ikke minst ved å betale den månedlige treningsavgiften. De månedlige faste kostnadene for klubben fortsetter å løpe, og vi er derfor avhengige av at våre medlemmer er solidariske og støtter opp om klubben vår i denne vanskelige tiden.
Klubbens styre og sportslige ledere jobber hele tiden med å finne flere gode løsninger slik at vi kan tilby et treningstilbud til medlemmene våre som dere kan utføre hjemme i tillegg til gruppetrening i våre lokaler.

Spond
For best mulig kontroll på oppmøte og eventuell smittesporing kreves elektronisk påmelding til treninger via appen SPOND. All påmelding på treninger skal fra og med uke 34 skje via SPOND. Alle medlemmer/foresatte og instruktører må laste ned appen og registrere seg for å få invitasjon til treninger og svare bekreftende på/avkrefte deltagelse

Spond finner du:
for PC med en nettleser på https://spond.com/
 
Har du ikke fått noen invitasjon til Sentrum Kampsport på SPOND så send en melding til are@sentrumkampsport.com.
 
For påmelding til Prøvemedlemskap melder utøver, og eventuell foresatt, seg på riktig kampsport via lenken:

Online trening
I tillegg til å tilby våre medlemmer trening som vanlig i våre lokaler, vil vi i tillegg tilby dere online interaktiv trening via Zoom i peroder med stengte lokaler pga Covid19. Ta kontakt med oss for tilgang. I tillegg kan dere finne treningsøkter og treningstips via vår Youtube kanal.

Youtube
På vår Youtube kanal finner dere mange forslag til øvelser og aktiviteter laget siste uken av våre flinke instruktører. Det er og sent ut melding til alle medlemmer på epost om online-trening som foregår via Zoom.

Facebook
Hold dere oppdatert på våre ulike Facebook sider, her vil vi fortløpende legge ut informasjon vedrørende online trening, samt annen relevant informasjon.

Søke kommunal støtte til treningsavgift
Det er også mulig å søke kommunal støtte for medlemsavgift for barn og ungdom. Dette hjelper klubben med å opprettholde tilbudet samt at du som medlem kan trene som vanlig.

Ta kontakt med oss så ordner vi dette for deg.

Skulle det være spørsmål ang dette, ta kontakt så hjelper vi dere.